Uusin remonttikohteemme

Kylpyhuone-, sauna- ja wc-remontti

Sauna, kylpyhuone ja wc-tilat vaativat remonttia. Tampereella oleva kerrostalo on rakennettu 1990-luvun alussa, ja kaikki oli kokonaan tai lähes alkuperäiskunnossa. Remontti kypsyi Maire Petäjäjärven mielessä usean vuoden ajan.

Miksi Maire valitsi Rusthollin?

Lopulta aloin etsiä netistä hyvää urakoitsijaa, ja soitin ensimmäisenä Rusthollille, ja muille en sitten soittanutkaan. Ja ennen paikallisen Rustholli-yrittäjän, Timo Raivion, saapumista postiluukusta tippui vielä Rusthollin mainoskin. Olikohan laiskuus, vai mikä syynä. Ehkä sain niin hyvän tarjouksen että se oli siinä.

Palvelu oli asiallista ja kaikki perusteltiin hyvin. Kun sitten hinnasta sain vielä neuvoteltua, tein kaupat kylpyhuoneen ja saunan remontista. WC-tila jäi odottamaan tulevaa.

Miten remontti sujui?

Itse remontti sujui hyvin ja aikataulu piti. Joitain lopputöitä ja viimeistelyjä jouduttiin tekemään, mutta yleisesti kaikki sujui hyvin. Remontin keskellä oli lopuksi myös yllättävän helppo asua, sillä työmaa siistittiin aina työpäivän jälkeen. Tämä oli positiivinen yllätys.

Kun ensimmäisen kerran käytin uutta kylpyhuonetta, se tuntui loistavalta. Se on siistimpi ja avaramman oloinen kuin ennen. Mitään yliluksusta siellä ei ole, mutta sitä en hakenutkaan.

Remontin luovutus?

Kun tammikuun lopussa ensimmäinen remontti valmistui, aloin heti puhumaan Timolle, että myös wc-tila pitäisi sittenkin remontoida. Joten samana päivänä kun edellinen remontti luovutettiin, tilasin jo seuraavan!

Kyllähän siitä oli jo alussa puhetta, ja näin on hyvä. WC-remontin aikana olin lomalla, ja kun tulin kotiin, kaikki oli tehty sovitusti.

Ystäviä ja tuttuja on käynyt katsomassa, ja hyvillä mielin olen kertonut, että Rustholli on remontit tehnyt. Työmiehet olivat auttavaisia ja kohteliaita. Koin että myös heidän kanssa asiakaspalvelu pelasi. Mikalle erityismaininta, hän oli loistava!