Näin teetät Rustholli Remontin

Pyydä meidät paikanpäälle

Saat parhaimmillaan jo saman päivän aikana konkreettisen kustannusarvion remonttisi lopullisesta hinnasta ja yksityiskohtaisen, toiveisiisi perustuvan suunnitelman lopputuloksesta.

Allekirjoitetaan remonttisopimus

Laadimme puolestasi seikkaperäisen sopimuksen siitä, mitä huoneistossa teemme ja millä aikataululla. Kertaamme sopimuksessa kanssasi valitsemasi materiaalit ja värit. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen, loppuu sinun osuutesi remontista tähän.

Remontti alkaa

Remonttisi alkaa silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Mutta ennen sitä hankimme tarvittavat luvat. Hyvän naapurisovun ylläpitämiseksi tiedotamme aktiivisesti myös taloyhtiötäsi remontin kulusta. Eristämme remontoitavat kohteet muista kotisi tiloista huolellisesti ja siistimme työmme jäljet jokaisen työpäivän jälkeen. Näin palaat joka päivä töistä asuttavaan kotiin. Elät Rusthollin remonttikohteessa lähes täysin normaalia elämää remontin ajan.

Remontin luovutus

Korkean asiakastyytyväisyytemme yksi salaisuus on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä remontin lopputulokseen. Toivomme, että Teillä olisi hetki aikaa remontin valmistuttua pysähtyä asentajamme kanssa katsomaan tehtyä työtä. Samalla asentajamme kertoo teille olennaisimmat asiat tilan käyttöönottoon liittyen.

Remontin jälkeen

Kaikilla remonteillamme on kahden vuoden takuu (24 kk). Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme, koska tulemme yleensä paikan päälle katsomaan takuuajan jälkeenkin esille tulleita asioita. Tulemme takuuaikana 14 päivän kuluessa korjaamaan asian, joko itse tai tavarantoimittajamme toimesta. Me olemme sitä mieltä, että todellinen palvelu mitataan vasta remontin valmistumisen jälkeen – siitä me olemme saaneet kiitosta.

button