Tarina ja arvot

Remontointi perustuu luottamukseen

Useimmilla meistä on kokemusta remonttipalveluista, joissa lupaukset muuttuvat teoksi vasta kehotuksen jälkeen ja joissa työn jälki ei aina vastaa sitä, mitä tilasi. Aikataulut pettivät ja tieto tilaajan ja toteuttajan välillä ei kulje. Moni remonttia toteuttava asiakas huomaa lopulta, että omaa aikaa on tuhlattu remontin läpivientiin tuntikausia, vaikka valmista olisi pitänyt syntyä ilmankin.


Yhdellä sopimuksella kaikki remonttiin liittyvät palvelut

Rustholli on remontointiyritys, jonka tavoitteena on varmistaa asiakkaallemme hyvät yöunet jo remontin aikana ja varsinkin sen jälkeen. Me tiedämme, mitä me teemme. Siksi uskallamme antaa kaikille remonteillemme aikatakuun. Jos valmista ei synny antamassamme ajassa, hyvitämme viivästyksen remontin loppusummassa. Meille työmme jälki ja onnistunut lopputulos on tärkein käyntikorttimme.

Tätä on vaikea varmistaa, jos samaa remonttia on toteuttamassa usean eri tahon tekijöitä.Siksi Rustholli käyttää vain omia työntekijöitä. Pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla työmme etenemisestä ja hyvän naapurisovun ylläpitämiseksi tiedotamme aktiivisesti myös taloyhtiötäsi remontin kulusta.

Rusthollin tarina

Rusthollin nykymuotoinen toiminta sai alkunsa Lohjalla v. 2007, jonne Harri Vuorinen, Jari Honkaniemi ja Jarmo Sassali perustivat kodin remontteja tarjoavan yrityksen Pastelli Oy:n. Tulin itse mukaan vuonna 2008 ja toin mukana rakennusalan erityisosaamista. Valitsimme työntekijät huolella, koulutimme perusteellisesti ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan. Nämä asiat johtivat onnistuneisiin remontteihin ja poikkeukselliseen suosioon alueella. Toiminta kasvoi räjähdysmäisesti. Kasvun myötä kehitimme toimintaa jatkuvasti. Toimintaamme on leimannut koko historian ajan korkea asiakastyytyväisyys.

Vuonna 2011 muutimme kasvustrategiaa, kun Pastelli osti Suomen tunnetuimman remonttibrändin, Rusthollin. Rustholli-brändin alla oli tehty yli 15.000 remonttia, vuodesta 1997 alkaen. Pastellin konseptin ja Rustholli-brändin yhdistelmänä syntyi Rustholli-ketju, joka tunnetaan luotettavuudestaan.

Joustavasti ja lähellä asiakasta

Rustholli toimii franchisingmallilla, jossa Rustholli tarjoaa vastuullisille Rustholli-yrittäjille käyttöön brändin ja konseptin. Työntekijämme hyötyvät tästä niin, että he saavat sekä ison että pienen talon edut samassa paketissa. Pienen työyhteisön joustavuus sekä suuren yrityksen edut – jokaisen työntekijämme käytössä on koko ketjun tuki ja osaaminen.

Sinulle asiakkaamme toimintamallimme etu on siinä, että saat missä tahansa samanlaisen palvelukokemuksen unohtamatta tietenkään laadukasta lopputulosta. Palkkajohtajien sitoutuminen ei ole koskaan yhtä suuri kuin yrittäjän, joka antaa sinulle lopullisen varmuuden siitä, että remonttisi valmistuu lupausten mukaan. Olemme tunnettuja siitä että huomioimme asiakkaan ainutlaatuisesti, se tiivistyy kolmeen asiaan: Teemme remontin sinulle helpoksi, voit luottaa lupauksiimme ja lopputulos on laadukas. Onnistuneen kokonaisuuden perustana on ammattitaito, parhaat materiaalit, työvaiheiden siisteys, asiakkaan huomioiminen remontin aikana, nopeus sekä Rusthollin arvot rehellisyys ja luotettavuus – osat, jotka pelaavat saumattomasti yhteen.

Arvomme ovat rehellisyys ja luotettavuus

En lähde näitä enempää selittelemään, koska jokainen tietää mitä nuo sanat tarkoittavat. Pyydän sinua asiakkaana ilmoittamaan suoraan minulle mikäli huomaat että ketjumme työntekijät eivät noudata näitä arvoja. Jokainen työntekijämme on sitoutunut näihin arvoihin, koska haluamme muuttaa omalla esimerkillämme koko rakennusalan mainetta paremmaksi. Osoituksena siitä, että olemme tehneet oikeita asioita, meillä oli ilo ja kunnia tulla valituksi Vuoden Start Up –ketjuksi 2014. Tuomariston valinta perustui ansiokkaaseen ja vastuulliseen tekemiseen franchisingketjun rakentamisessa. Tästä on hyvä jatkaa kehitystyötä edelleen.

Rusthollin laajennuttua nyt ympäri Suomen Franchising-toiminnan myötä, olemme huomanneet, että kaikkialla palvelumallimme on otettu ilolla vastaan. Tuntuu hyvältä nähdä työssään asumiseen liittyvien unelmien muuttuvan ratkaisuiksi.

Jami Suhonen
Rustholli-ketjun toimitusjohtaja
050 490 0680
jami.suhonen@rustholli.fi

button