Referenssikohde

Partaset

Keittiön uudistus parissa päivässä

Keittiöremontti on kylpyhuoneremontin ohella eräs kodin keskeisimmistä remonteista, mutta aina keittiöremontti ei tarkoita kokkauksen päättymistä keittiössä kokonaan remontin ajaksi. Toisinaan jo pienillä muutostöillä voi olla ratkaiseva vaikutus koko kodin ilmeen kannalta, kuten Erkki Partasen kodissa Vantaalla. Rusthollin avulla tehtiin keittiön uudistus pienillä konsteilla.

Partanen asuu tyypillisessä 1980-luvulla rakennetussa talossa, jossa eletyt vuosikymmenet näkyivät luonnollisena pintojen kulumisena. Ennen Rusthollin tekemää keittiöremonttia Partanen päivittikin kotinsa lattiat ajanmukaisiksi. ”Olemme muuttaneet asuntoomme jo toistakymmentä vuotta takaperin. Asunto oli ikävuosistaan huolimatta kohtalaisen hyvässä kunnossa. Keittiöremontin lähtökohtana oli kuitenkin, että tuon aikaiset materiaalit eivät tyydyttäneet minua alkuunkaan. Koko asunnosta piti saada enemmän kodinomainen, meidän näköisemme.”, Partanen muistelee remontin taustalla olleita syitä.

keittio rustholli 6 1024x684Partasen keittiöremontti sujui jo alusta lähtien Rusthollin remonteille tuttuun, asiakkaalle ystävällisempään tyyliin. Asiakkaalle jää remontissa vastuu ainoastaan oman maun mukaisista valinnoista. Avainsanana Rusthollin remonteissa onkin vaivattomuus. ”Rusthollin edustaja kävi kotona esittelemässä erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja. Valmiit näytemallit ovista ja materiaaleista helpottivat valintaa. Asiakkaan toiveet otettiin keskusteluissa hyvin huomioon. Mikä tärkeintä keittiöremonttia ajatellen, aikataulu remontille määriteltiin myös tarkasti.”, Partanen kertoo. Rusthollin tapa tehdä työtä saa kiitosta myös Partaselta. ”Koin, että nyt on ammattiväkeä töissä! Uusi keittiö oli kerrasta oikein asennettu ja lopputulos miellytti silmää. Kun jo remonttisuunnitelmaa tehdessä tuli tunne, että tähän remonttiliikkeeseen voi luottaa, ei muita tarjouspyyntöjä tarvinnut edes tehdä!”, Partanen toteaa tyytyväisenä.

”Koin, että nyt on ammattiväkeä töissä!”

button