Kylpyhuoneremontti

Elämäsi helpoin kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone on elämämme tärkeimpiä huoneita keittiön ohella. Kylpyhuone on tänä päivänä monelle paitsi peseytymistila, mutta myös entistä useammin tila, jossa voi viettää omaa aikaa. Parhaimmillaan kylpyhuone voidaan muuttaa kokonaiseksi kotikylpyläksi, jossa on suihkun ja vesialtaiden ohessa esimerkiksi ylellinen kylpyhuone ja löylytila. Kylpyhuoneen tärkeys kotimme yhtenä tärkeimpänä huoneena korostuu myös lukuisissa sisustuslehdissä ja television sisustusohjelmissa.

Kylpyhuoneeseen halutaan nyt panostaa. Rustholli on erikoistunut toteuttamaan kotisi keskeisimpien huoneiden remontteja. Kylpyhuoneremontti vaatii runsaasti erikoisosaamista ja kokemusta. Siksi remontti kannattaakin antaa asiantuntijan tehtäväksi. Kaikilla asentajillamme on voimassa oleva VTT:n märkätila-asentajan sertifikaatti, ja toimitamme jokaisesta kylpyhuoneremontista märkätilatöiden valvontapöytäkirjan asiakkaalle. Omat asiantuntijamme muokkaavat toiveidesi pohjalta juuri sellaisen kylpyhuoneen, johon haluaisit sisustuslehtien sivuilta sisään astua. Sinun tehtäväsi on toivoa, meidän tehtävänämme on toteuttaa. Aloita elämäsi kylpyhuoneremontti tästä.

Vinkkejä täydellisen kylpyhuoneen suunnitteluun

Kylpyhuone on se kodin tila, josta jokainen päivä alkaa ja johon se päättyy. Mikä olisikaan parempaa kuin aloittaa ja lopettaa päivänsä tyylikkäässä unelmien kylpyhuoneessa. Kylpyhuone merkitsee monelle rentoutumista pitkän työpäivän jälkeen. Toisaalta kylpyhuone toimii myös arkisena pyykinhuoltopaikkana. Kylpyhuone on keittiön lisäksi yksi kodin tärkeimmistä huoneista, ja sen vuoksi siellä viihtymiseen kannattaakin panostaa.

 Suunnittele kylpyhuoneen kalusteet ja kaakelit tyylisi mukaan

Selailemalla sisustuslehtiä löydät hyviä ideoita omaa kylpyhuoneremonttiasi varten. Markkinoilla on lukemattomia vaihtoehtoja, joista voit valita tyyliisi sopivat wc kalusteet, laatat, kylpyhuoneen kaapinovet, peilit ja niin edelleen. Kerää internetistä inspiraatiokuvia, joista voit koota itsellesi mieluisimman kokonaisuuden. Suunnittelussa on hyvä miettiä, minkälaisen tunnelman haluat luoda.

Pohjoismaisesta tyylistä pitävät valitsevat selkeälinjaiset kylpyhuonekalusteet ja pintamateriaalit, joilla syntyy moderni puhdaslinjainen ilme kylpyhuoneeseen. Maalaisromanttisesta tyylistä nauttiva valitsee kylpyhuoneeseensa lämminhenkisiä hempeitä sävyjä ja koristeelliset kalusteet maustettuna ripauksella vanhanaikaista tunnelmaa. Tumman puun ja valkoisen yhdistelmä höystettynä lämpimillä voimakkailla sävyillä tuo mieleen itämaisen kylpylän. Valitse mieleisesi, me toteutamme sen.

Rusthollin ammattilaiset auttavat sinua kylpyhuonesuunnitelman tekemisessä mielellään. Meiltä saat vinkkejä siitä, kuinka saat kylpyhuoneestasi toimivan ja upean, aivan kuin se olisi suoraan sisustuslehdestä.

Ota käyttäjät huomioon kylpyhuonesuunnittelussa

Kun oikea tyyli on löytynyt, siirrytään käytännön asioihin. Kylpyhuoneen käytännöllisyyttä ja toimivuutta suunniteltaessa on mietittävä, ketkä tilaa todella käyttävät. Sillä onko kylpijä sinkkunainen, lapsiperhe vai eläkeikäinen pariskunta on todella paljon merkitystä. Esimerkiksi kylpyhuonekalusteiden korkeus ja sijoittelu, säilytystilan määrä ja toiminnallisuudet suunnitellaan käyttäjien mukaan. Korkeammat wc kalusteet sopivat vanhuksille, kun taas matalammat toimivat lapsiperheessä paremmin. Naiset tarvitsevat enemmän säilytystilaa kosmetiikkatuotteille kuin miehet ja niin edelleen.

Jos kylpyhuone toimii samalla kodinhoitohuoneena, on pyykkihuollon toimivuus suunniteltava hyvin. Minkälainen pesukone tilaan mahtuu tai tarvitaanko kylpyhuoneeseen kaappi pyykkejä varten. Myös wc:n puhdistaminen tulee ottaa huomioon kylpyhuonekalusteita valittaessa. Selkeät linjat ja saumattomat kalusteet sekä laajat tasot ovat helppoja puhdistaa. Myös kylpyhuoneenkaappien ovien pintamateriaaliksi kannattaa valita likaahylkivä ja helposti pyyhittävä vaihtoehto.

Viimeistele kylpyhuone valaistuksella ja koristele tekstiileillä

Myös kylpyhuoneessa valaistus on tärkeä osa sisustusta. Valaistuksella voidaan säätää tilan tunnelmaa sekä korostaa tiettyjä yksityiskohtia. Toisaalta etenkin naisväki ilahtuu hyvästä kylpyhuoneen valaistuksesta, sillä meikkaaminen ja ihonhoito sujuu paremmin hyvässä valossa. Myös arkisia askareita on mukavampi tehdä, kun valaistus on kunnossa. Iltojen rentoutumishetkiin on puolestaan mukava himmentää valaistusta tai kylpeä vaikkapa kynttilän valossa. Kylpyhuoneen valaisimia on saatavilla lukuisia malleja. Esimerkiksi kaappeihin asennettavat led-kohdevalaisimet tuovat modernia ja näyttävää ilmettä sekä toimivat kivana yksityiskohtana.

Kun itse kylpyhuoneremontti on valmis, sisusta tila tekstiileillä viimeisen päälle valmiiksi. Valitse pyyhkeet, suihkuverho ja matto tyylisi mukaan. Pelkistettyä valkoista tyyliä piristävät värit tai voit jatkaa harmonista tyyliä maanläheisillä väreillä kuten beigellä ja harmaalla. Tekstiilit on helpoin tapa muunnella kylpyhuoneen tunnelmaa ja ilmettä.

Rustholli toteuttaa unelmien kylpyhuoneesi aikatakuulla, etkä joudu lainaamaan naapurin suihkua viikkotolkulla. Rusthollin toteuttamat remontit ovat kotitalousvähennyksen alaista työtä, lue lisää mitä se tarkoittaa sinun remontissa. Ota yhteyttä!

button