Saunaremontti

Saunaremontilla teet saunastasi tunnelmallisen keitaan

Sauna on aina ollut suomalaisille tärkeä rentoutumispaikka. Nykyään jopa pieniin yksiöihin saatetaan sijoittaa sauna. Se kertoo paljon siitä, kuinka tärkeänä saunaa pidämme; ollaan valmiita nipistämään asuintiloista saunan vuoksi. Monet jopa rakennuttavat saunan jälkikäteen asuntoonsa, jos sellaista ei alun perin ole ollut. Saunaremontti tekee tästä tärkeästä kansallisperinteemme kulmakivestä vieläkin viihtyisämmän.

Saunaremontti tuo persoonallisuutta

Monissa kodeissa on perinteinen sauna kuusipaneeleineen ja perinteisine porrasmaisine lauteineen. Saunat ovatkin usein keskenään hyvin samankaltaisia. Nykypäivänä monille on kuitenkin tärkeää, että sauna on persoonallinen ja juuri oman mieltymyksen mukainen. Saunaremontti tekee sinunkin saunastasi juuri sellaisen kuin haluat. Tarjolla on lukuisia erilaisia lauderatkaisuja muotoilun ja värinsä suhteen. Nousevana trendinä saunaremonteissa on sijoittaa kiuas keskelle ja lauteet sen molemmin puolin vastakkain. Suomalaisille saunominen onkin tärkeä seurustelun muoto ja vastakkain istuessa keskustelukin on mielekkäämpää. Lauteita löytyy myös muotoiltuina, jolloin niiden ergonomia on parempi. Rustholli toteuttaa yksilölliset saunaremontit luotettavasti.

Saunan sisustukseen panostetaan entistä enemmän

Persoonallisuutta haetaan lauteiden materiaalin, muodon ja sijoittelun lisäksi myös muilla sisustuselementeillä. Kuusipaneelit ovat saaneet väistyä erilaisten kauniiden laatoitusten, luonnonkivipintojen ja lasien tieltä. Puupinnat ovat edelleen suosittuja saunaremonteissa, mutta niiden lisäksi valitaan erilaisia kivi ja laattapintoja. Lisäksi puisten pintojen väreihin on alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota. Paneeleita onkin saatavilla nykypäivänä lukuisissa eri väreissä perinteisen kuusen lisäksi esimerkiksi pähkinänä tai vaikkapa hiilenmustana.

Upeita ideoita saat saunaremonttisi pohjaksi sisustuslehdistä ja –ohjelmista. Kun luotat saunaremonttisi meidän käsiimme, voit olla huoletta, sillä me hoidamme remontin ammattitaidolla ja aikataulusta kiinni pitäen. Saunaremontti kannattaa aina teettää ammattilaisella, jotta vältyt ikäviltä kosteusvaurioilta. Tila tulee suojata höyryltä ja vedeltä huolellisesti. Näin voit nauttia saunastasi huoletta pitkään.

Kylpyhuone kuntoon saunaremontin yhteydessä

kph2 rustholliKun saunasi remontoidaan viimeisen päälle kuntoon, voi kylpyhuone näyttää sen rinnalla tyyliin sopimattomalta. Kannattaakin miettiä kylpyhuoneremontin tekemistä saunaremontin yhteydessä, näin koko pesuhuoneesi on tyyliltään samaa linjaa ja samalta aikakaudelta. Kun suunnittelet saunan ja kylpyhuoneen samalla kertaa, sama värien ja pintojen harmonia säilyy läpi tilan. Myös pukeutumistilan remontti voi olla tarpeen, jotta se saadaan myös toimivaksi ja ulkonäöltään tyyliin sopivaksi. Me autamme sinua suunnittelemaan kokonaisuudesta tyylikkään ja toimivan.

Valaistuksella loppusilaus saunaremonttiin

Myös saunassa valaistuksella on oleellinen merkitys tilan tunnelman kannalta. Saunaan toivotaan usein himmeää ja tunnelmallista valaistusta. Pienet niin sanotut tähtilamput upotettuna saunan kattopaneeleihin tuovat tilaan ilmettä ja pehmeää valoa. Voit myös valita säädettävät valaisimet, jolloin voit itse määritellä tilan tunnelmaa joko himmentämällä tai kirkastamalla valaistusta. Etenkin kylpyhuoneen puolella himmentimellä varustettu valaistus on toimiva ratkaisu, sillä esimerkiksi ihon hoitoon ja meikkaukseen kirkas valo on paras vaihtoehto, mutta rentoutumishetkiin sopii tunnelmallisempi hämärä valaistus.

Persoonalliset kylpyhuone- ja saunaremontit toteuttaa Rustholli!
Ota yhteyttä, kun haluat ilmaisen remonttisuunnitelman aika- ja kustannusarvioineen.