Kylpyhuonesuunnitelma

Kylpyhuonesuunnitteluun vinkkejä ja ideoita

Kylpyhuoneremontti lähtee aina liikkeelle suunnittelusta, niin kuin mikä tahansa muukin kodin remontti. Hyvän kylpyhuonesuunnittelun pohjaksi kannattaa etsiä ideoita mediasta ja kylpyhuonekalusteita myyvien liikkeiden esitteistä. Selaamalla esitteitä ja lehtiä sekä katsomalla verkosta hyviä ideakuvia kylpyhuoneista, hahmotat minkälaisen kylpyhuoneen juuri sinä haluat kotiisi.

Kylpyhuone on yksi kotimme tärkeimmistä tiloista keittiön lisäksi, ja sen vuoksi se kannattaakin suunnitella hyvin, niin että se vastaa jokapäiväisen elämän tarpeisiin ja on käyttäjiensä näköinen.

Ammattilaisen neuvoja kylpyhuonesuunnitteluun

Meillä Rusthollissa on vuosien kokemus kylpyhuoneremonteista ja tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Autamme sinua mielellämme kylpyhuonesuunnittelussa ja remontin toteutuksessa. Kerrot meille vain toiveesi ja visiosi siitä, minkälainen kylpyhuone on sinun haaveissasi, me autamme tekemään lopullisen suunnitelman sekä toteutamme koko remontin. Eikä aikaakaan kun pääset nauttimaan uudistuneesta kylpyhuoneesta. Pyydä meidät kotiisi katsastamaan nykyisen kylpyhuoneesi tilanne ja kerro meille toiveistasi, teemme remonttisuunnitelman ja kustannusarvion näkemämme ja kertomasi perusteella.

Kokemuksemme avulla annamme tarjouksen kylpyhuoneremontin hinnasta ja aikataulusta, eikä sinulle tule yllätyksiä. Yli 16.000 remontin kokemuksella saat juuri oikean hinnan ja aikataulun remontillesi. Remonttisuunnitelmasta näet, mitä aiomme tehdä, mitä pintamateriaaleja, värejä ja kylpyhuonekalusteita remontissa käytetään ja millä työskentelytavoilla remontti toteutetaan. Lisäksi saat aikataulusuunnitelman, johon annamme lisäksi aikatakuun. Meihin voit luottaa niin kylpyhuonesuunnittelussa kuin itse remontissakin. Saat kauttamme kaikki remonttimiehet, jotka kylpyhuoneremontin toteuttamisessa tarvitaan, mukaan lukien LVI- ja sähkömiehet.

Mitä kylpyhuonesuunnittelussa tulisi ottaa huomioon?

kph rustholliKylpyhuone on kovan kulutuksen alla ja se on jatkuvasti kosketuksessa veden kanssa. Tämän vuoksi remontti tulee suunnitella ja toteuttaa ammattilaisten toimesta. Kun teet alustavaa kylpyhuonesuunnitelmaa ja mietit toiveitasi, ota huomioon tilan kulutus. Näin osaat valita tilaan sopivimmat pintamateriaalit ja kalusteet. Laattalattia sekä seinät ovat toimivia kosteissa tiloissa ja niitä saakin lähes kaikissa eri väreissä, tekstuureissa ja kuoseissa. Modernia ilmettä saat aikaan erilaisilla lasipinnoilla ja tyylikkäillä kylpyhuonekalusteilla, kuten altailla, wc-istuimella ja suihkuilla. Kylpyhuonesuunnittelu on kivaa ja innostavaa puuhaa, sillä vaihtoehtoja on tarjolla hurjasti.

Muista ottaa huomioon myös kylpyhuoneen käyttäjät. Mikäli perheessäsi on lapsia kannattaa heidän pituutensa ottaa huomioon kylpyhuonesuunnittelussa. Ehkäpä pöntön ja altaiden tulisi olla hieman matalampaa mallia. Tarvitsevatko lapset omat pyyhekoukkunsa alemmaksi tai kenties jakkaran ylettyäkseen lavuaariin. Tällaiset pienetkin seikat kannattaa miettiä etukäteen, jotta tiedät, mihin mikäkin sijoitetaan ja kuinka paljon tarvitset säilytystilaa.

Entäpä kylpyhuoneen siivous? Mikäli sinulla on esimerkiksi koiria, jotka täytyy pestä rapaisen lenkin jälkeen, kannattaa kylpyhuonesuunnittelussa tilan pintamateriaaleiksi valita sellaiset, jotka on helppo pitää puhtaana. Harkitse myös lattian väriä, sillä esimerkiksi vaaleat saumat ovat alttiita likaantumiselle kun taas tummissa laatoissa ja niiden saumoissa lika ei näy niin hyvin.

Kylpyhuonesuunnittelijamme ovat myös kouluttautuneet esteettömyyteen liittyviin asioihin, jolloin iäkkäämpien asiakkaiden kohdalla esteettömyys voidaan huomioida osana remonttia.

Lisää vinkkejä ja neuvoja kylpyhuonesuunnitteluun saat meiltä. Ota yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Keskustellaan toiveistasi ja perheesi tarpeista, annamme vinkkimme kylpyhuoneremonttiin. Saat parhaimmillaan jo samana päivänä kustannusarvion remontista.

Muistathan, että Rusthollin toteuttamat remontit ovat kotitalousvähennyksen alaista työtä, lue lisää mitä se tarkoittaa sinun remontissa.

button