Pintaremontti

Kaipaako kotisi pientä pintaremonttia?

Oletko suunnittelemassa asuntosi myyntiä ja haluat saada asunnostasi maksimaalisen hinnan? Vai halutko kenties piristää kotisi ilmettä ja päivittää sen tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi? Vai haluaisitko kenties toimivamman makuuhuoneen nykyisen ahtaan ratkaisun sijaan? Onnistuu. Rustholli toteuttaa kanssasi pienet pintaremontit järkevään hintaan ja sinulle järkevimmällä tavalla. Maalaustyöt, uusien kaapistojen asennukset, liukuovikaapistot ja parketti- ja muut lattiatyöt onnistuvat silloin, kun tekijänä on alan kokeneimpia ammattilaisia. Kerro meille, mitä haluat – siinä kaikki. Onnistuneen lopputuloksen lisäksi saat hetkessä uuden ilmeen kotiisi sekä todistukset tehdystä, asunnon arvoa kohottavasta työstä. Jatkat sitten asumista asunnossasi itse tai olet siirtämässä sitä seuraavalle, kysy meiltä ensin apua.

Suunnitteletko kotiisi kasvojen kohotusta? Haluatko valmista alle viikossa? Kysy meiltä, miten! Rusthollin toteuttamat remontit ovat kotitalousvähennyksen alaista työtä, lue lisää mitä se tarkoittaa sinun remontissa.

Pinnat kuntoon Rusthollin luotettavalla pintaremontilla

Kodin ilmettä on helppo muuttaa pintaremontin avulla. Monille iskee jossain vaiheessa elämää muutoksen kaipuu ja kodin sisustuskin alkaa tuntua jo vanhanaikaiselta. Kodin remonteista pintaremontti on ehkä helpoin ja edullisin, riippuen tietysti pintamateriaalien valinnasta. Pinnat saavat heti uuden ilmeen uudella maalikerroksella, koristetapeteilla ja lattialaminaateilla. Pelkästään katon ja seinien maalaus piristää ilmettä kummasti, ja pinnat näyttävät heti modernimmilta.

Uusi ilme kotiin vaivattomasti pintojen uusinnalla

Säästyt itse vaivalta kun teetät pintaremontin Rusthollilla. Meillä on pitkän linjan kokemus ja ammattimiehet kaikkiin kodin remontteihin. Hoidamme remontin niin, että se häiritsee mahdollisimman vähän sinun ja perheesi normaalia elämää. Lisäksi tarjoamme remontin suunnitteluun apua ja ammattilaisten vinkkimme siihen, kuinka kotisi pinnat kannattaa remontoida. Tarjoamme apuamme niin pienimuotoisiin pintaremontteihin kuin laajempiinkin projekteihin; halusit sitten uusia koko kodin lattiasta kattoon tai vain piristää pintoja pienellä fiksauksella.

Pintaremontti tarkoittaa katon maalausta, seinien tapetointia tai maalausta ja lattiamateriaalin vaihtoa, oli se sitten muovimatto, parketti tai laminaatti. Myös wc- sekä eteistilojen laatoitus ovat osa pintaremonttia. Kaappeihin ja keittiönvälitilaan saadaan helposti uutta ilmettä maalaamalla. Aina ei siis tarvitse uusia koko kalustetta, vaan se voidaan vain pintakäsitellä uudenveroiseksi. Meillä voit valita, mitkä pinnat kodistasi haluat uusia ja miten. Tehtäväksesi jää esittää meille toiveesi pintaremontista, me toteutamme loput. Suunnitteluvaiheessa tarjoamme apuamme sekä vinkkejämme, mikäli niin toivot. Muuten voit suunnitella remontin aivan itse, jotta kodistasi tulee juuri sellainen kun olet halunnut.

Pinnat kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan

Nykypäivänä markkinoilla on tarjolla lukemattomia vaihtoehtoja niin lattia, seinä kuin kattomateriaaleiksi. Suunnittelussa kannattaa miettiä ulkonäön lisäksi myös pintamateriaalien toimivuutta remontoitavassa tilassa. Materiaalin puhtaanapito ja kosteudenkesto ovat kaksi tärkeää seikkaa, joita kannattaa miettiä. Eteiseen ei välttämättä kannata laittaa parkettilattiaa, joka sietää huonosti kosteaa eikä wc-tiloihin helposti likaantuvia materiaaleja. Itsensä puhdistavat ja likaahylkivät pinnat sopivat kotona eniten likaantuviin tiloihin.

Laattalattia on oivallinen valinta kylpyhuoneen lisäksi esimerkiksi eteiseen ja keittiöön, jossa vettä joutuu väkisinkin lattiapinnoille. Monet mieltävät laatan kylmäksi ja jalalle epämiellyttäväksi materiaaliksi, mutta sen alle voidaan asentaa mukavuuslämmön ylläpitävä lattialämmitys. Lämmitys sopii myös erinomaisesti laminaattilattian alle. Rustholli asentaa halutessasi myös lattialämmityksen pintaremontin yhteydessä.

Laattoja on saatavilla erilaisilla tekstuureilla, ja esimerkiksi kauniisti kuvioitu hieman mattainen pinta ei ole liukas ja sopii esimerkiksi keittiöön. Pinnan tekstuurilla voidaan myös vaikuttaa paljon ilmeeseen, riippuen siitä halutaanko modernia ja kiiltävää vai pehmeää ja kodikasta. Myös muissa pintamateriaaleissa kannattaa miettiä pinnan tekstuuria. Seinämaaleissa ja tapeteissakin löytyy hurjasti erilaisia pintoja kiiltävästä puolikiiltävään ja mattaan. Voit luoda sisustukseesi tyylikkäitä vivahteita yhdistelemällä keskenään erilaisia tekstuureita ja silti pitää yleisilmeen hillittynä pysymällä tietyssä värimaailmassa.

Ota yhteyttä meihin, tilaa Rustholli pintaremontti, kun haluat kotiisi uutta ilmettä luotettavasti ja vaivattomasti!

Voit jättää soittopyynnön helposti:

button